DURF JIJ DE STRIJD MET JEZELF AAN?

VAN OVERGEWICHT NAAR GEZOND GEWICHT

Het programma Van Overgewicht naar Gezond gewicht is speciaal ontwikkeld voor diegenen die een ongezonde levensstijl hebben opgebouwd en hierdoor te kampen hebben met overgewicht. Het is voor iemand met overgewicht een grote stap om te gaan sporten. Wij helpen je graag bij het zetten van die eerste stap, en bij de volgende stappen. Het gaat niet alleen om de juiste trainingen, maar ook om voeding, rust en stressverlaging. En niet te vergeten: de juiste mentale steun die je nodig hebt om iedere trainingssessie weer alles te geven.

GEZONDE LEEFWIJZE

Graag help ik jou naar een gezondere manier van leven. Deze verandering naar een gezonde leefwijze noemen we Life Style Changing. SAMEN zorgen we ervoor dat je van Overgewicht naar Gezond Gewicht gaat, door je levensstijl te veranderen. Met hard werk, vastberadenheid, doorzettingsvermogen en geloof dat je het kan, gaan we voor een gezondere levensstijl. Dus ook een gezond en door jou gewenst gewicht. Binnen dit programma wordt minimaal 3 keer per week getraind en word de voeding steeds aangepast. Training, Voeding, Rust & Stress worden nauw in de gaten gehouden.

WEDDING-FIT

Wedding-Fit is speciaal ontwikkeld voor mensen die het magische JA-woord hebben gegeven aan hun geliefde en er geweldig willen uitzien op die zo bijzondere dag.

SLANK VOOR BRUILOFT

Om voor uw bruiloft slank te zijn, gaat de personal training minimaal 4 maanden voor de grote dag van start. Dit kan uiteraard ook eerder! Er wordt gedurende die periode 2 á 3 keer per week getraind onder begeleiding. Het aantal trainingen per week hangt uiteraard af van de doelstelling en uw beginsituatie. Dit wordt besproken en vastgesteld tijdens een gratis intake gesprek. Tijdens het Wedding-Fit programma leert de klant om te gaan met Voeding, Stress en Rust zodat hij of zij optimaal kan genieten als de grote dag daar is!

VAKANTIE-FIT

VAKANTIE Fit is ontwikkeld voor diegenen die er fitter uit willen zien tijdens hun vakantie. Of die vakantie nu midden in de zomer is of midden in de winter, dat maakt niet uit. Waar het om gaat is dat je je fitter wilt voelen en wilt stralen tijdens je vakantie. Binnen dit pakket gaat het om sporten en goede voeding.

SPORT EN VOEDING

“Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden,” luidt het bekende gezegde. Je zult dus hard aan de slag moeten! Het pakket bestaat uit minimaal 3 sporten per week. Ook voeding speelt een belangrijke rol, dus stellen we samen een op maat gemaakt voedingsplan voor je samen.

NU TRAINEN MET

PERSOONLIJKE APP