DURF JIJ DE STRIJD MET JEZELF AAN?

 

Je bent nooit te oud om te sporten, maar wel te jong om ziek te zijn. De keuze is aan jou!

Ik geloof dat personal training bereikbaar moet zijn voor iedereen die wil werken aan een verbeterde levensstijl, en dus niet alleen voor ’the rich and famous’. De focus ligt bij Personal Training Janny Barents dan ook niet alleen op de workout zelf, maar op het creëren en onderhouden van een nieuwe levensstijl. Doelstellingen die voor jou belangrijk zijn vormen daarom de basis van het persoonlijke trainingsplan, waar bijvoorbeeld ook een voedingsplan onderdeel van kan uitmaken.

Ik begeleid je bij het halen van je doelstellingen, motiveer je hierbij en corrigeer daar waar nodig is. Samen naar het resultaat toewerken, dat is mijn visie.

WERKWIJZE

Je ultieme doel behalen gaat natuurlijk niet vanzelf. Een goed trainingsplan, de beste begeleiding en hard werk zijn essentieel. Hard werken is je eigen verantwoordelijkheid, maar voor het perfecte trainingsplan en de beste begeleiding zorg ik.

Om te bepalen wat jouw doelstellingen zijn en wat de beste manier is om die te behalen, vindt er een (kosteloze) intake sessie plaats (daar waar nodig door een fysiotherapeut). Tijdens deze intake wordt de lichaamssamenstelling bepaald (met behulp van een Tanita weegschaal / huidplooi meting) en uiteraard wordt uitgebreid besproken wat jouw wensen zijn. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk trainingsplan opgesteld en wordt er eventueel ook gekeken naar een voedingsplan. Immers 80% van je resultaat wordt bepaald door een goed voedingsplan.

Hierna begint uiteraard pas het echte werk… Ik zal er alles aan doen om te zorgen dat jij je ultieme doel behaalt, maar uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen succes.

WIE BEN IK?

Mijn naam is Janny Barents en zit al ruim 24 jaar in de fitnessbranche. Sinds 1999 run ik mijn eigen fitnesscentrum. Van kleins af aan heb ik al een passie voor sport dat werd getriggerd op de middelbare school door de gymlessen.

Van mijn hobby mijn beroep maken is wat ik wilde! En tot op de dag van vandaag geniet ik hier nog steeds van.

Na de middelbare school was het dan ook de bedoeling om naar het CIOS te gaan, maar uiteindelijk besloot ik om me te scholen via AFN (AALO) om me specifiek te richten op (medisch) fitness / personal trainer/ voedingsdeskundige. Ik werkte in die tijd al een aantal uren per week bij een sportschool en gaf daar diverse groepslessen (aerobics / stepaerobic) in de week.

Op mijn 16e ben ik zelf begonnen met krachttraining / bodybuilding wat resulteerde in diverse nationale en internationale wedstrijden op hoog niveau. Ik leerde hiervan hoe je een lichaam in optimale conditie kunt krijgen en houden. Deze ervaring heb ik dan ook vertaald naar eigen op maat gemaakte programma’s die mensen met en zonder ervaring naar maximaal resultaat brengen.

In de daaropvolgende jaren heb ik me dan ook kunnen ontwikkelen in het fitness vak, maar ook in voeding en gezondheid.

Wat cliënten vinden van personal trainer Janny Barents

Facebook API Ratning: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"AkfgicPN2pooBN54Z7xRLAY"}}

NU TRAINEN MET

PERSOONLIJKE APP